Opleidingen

Om bedrijven actief in de handel en verwerking van aardappelen, fruit en groenten te helpen bij het implementeren van autocontrole op de werkvloer voorzien Belgapom - Fresh Trade Belgium - Vegebe een aantal opleidingsinitiatieven.

Opleidingen worden ingelegd naar gelang de behoeften in de sector met een minimum van 8 bedrijven per opleiding.

Belangrijke opmerking:
Voor het volgen van de opleiding is het noodzakelijk de Gids Autocontrole aan te schaffen, gezien de Gids gebruikt wordt als lesdocument.

Hieronder vindt u ons opleidingsaanbod. Voor meer informatie of voor inschrijvingen kunt u zich wenden tot het secretariaat via het contactformulier op de website of telefonisch op het nummer 09/339.12.52-50.

AUTOCONTROLE Handel & Verwerking

Doelgroep: opleiding voor (tussen)handelaars aardappelen met het oog op het behalen van een certificaat autocontrole G-014. Na deze opleiding moeten de deelnemers in staat zijn zich in orde te stellen voor de audit. Daartoe worden de vereisten en vragen tijdens een autocontrole-audit overlopen en besproken.

Inhoud: eisen van het KB Autocontrole, opmaak van een volwaardig autocontrolesysteem.

Tijdstip en locatie: 5 sessies van een 3-tal uur.

Een nieuwe opleiding voor de handel is nog niet voorzien.

U kan steeds uw interesse kenbaar maken bij het secretariaat, tel: 09/339.12.50 - yoke@fvphouse.be

Dankzij de Q-for erkenning van FVPHouse kunnen de Vlaamse bedrijven 50% van dit bedrag recupereren via de KMO-portefeuille. U kunt alles nalezen op de website www.kmo-portefeuille.be of informatie vragen bij Yoke Van den Bossche via yoke@fvphouse.be